Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Erkélykorlát alsó részére mit...

Erkélykorlát alsó részére mit tudnék rakni, hogy ne essenek le a dolgaim az utcára?

Figyelt kérdés
Az erkély padlója és a korlát között van 10 centi rés és ha leejtek valamit az erkélyen, mindig leesik az utcára. Tudtok olyan megoldást, ami könnyen felrakható, a vizet átengedi, nem nagyon ronda, nem kell bontani/építeni és tartós? Mit tehetnék ebbe a résbe?

#erkély #minden leesik #idióta tervezés
2019. máj. 14. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Tegyél fel rácsot.

Összehegeszted, felfúrod.

2019. máj. 14. 16:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Az összeheggesztés-felfúrás kimeríti az építés/bontás fogalmát. Ilyen tevékenységre nincs lehetőségem. Valami olyan kellene, hogy felkötözöm/odatámasztom :) Szerszám nélkül kell megoldanom, mert nincs és nem nagyon tudok barkácsolni és társasház: nem engednek utcafronti változtatást.
2019. máj. 14. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi hàla az égnek kertes hàzban élünk, de mikor a lànyom született, társashàzban laktunk, amikor elindult, mondtam az apjànak, tegyen ràcsot minden ablakra, senki nem kötött bele, ez 2010-ben volt.

Munkahelyen megcsinàlta, hazahozta, feltette.

Sajnos màs tippem nincs.

2019. máj. 14. 17:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Az ablakrács az oké, azt megengednék, de itt ebbe a résbe egy szúnyogháló szerű rács kellene. Hogy apró dolgok se essenek le, amik szoktak: aprópénz, cigi, öngyújtó, csavar, csavaralátét (az erkélyen szerelek).
2019. máj. 14. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
És ha ragasztanàl fel valami hálót?
2019. máj. 14. 17:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Az már megvolt: a harmadik eső és szél levitte, de addig is alatta átesett minden, mert alul nem tudom rögzíteni.

Mindjárt teszek fel képet.

2019. máj. 14. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerezz be belátásgátló hálóból annyit, hogy 2 rétegbe hajtva a függőleges oszlopokhoz rögzíthesd olyan zöld műanyaggal bevont dróttal.
2019. máj. 14. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:

fa, fém, műanyag(polikarbonát) de ezeket méretre kell vágni, fel kell erősíteni, csavarral, szegeccsel, stb ezek kimerítik az építés fogalmát...

olyan amit csak odateszel és ott marad? sín vagy útlezáró betontömb, vagy mire gondolsz? papírból, vászonból, dróttal felerősíteni? nejlonharisnya? ezek nem lesznek jók...

2019. máj. 14. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Deszkát vagy valamilyen műanyag lapot megfelelőszélességűt/hosszúságút fogod odateszed és gyorskötözővel odahúzatod. Mondjuk használhatsz akár rozsdamentes drótot is.
2019. máj. 14. 21:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld kéz. Az ötleteiteket összegyúrva keresgéltem a neten és találtam olyat, hogy perforált lemez. Egy cég fel is ajánlotta a leeső darabjait potom pénzért. Bevágják nekem a szélességét, aztán műanyag gyorskötözővel felteszem :)
2019. máj. 17. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!