Akkumulátoros sarokcsiszolóból milyet ajánlotok?
Egyiket sem,ha dolgozni is szeretnél a flexel.A Makita egy kiváló gép, két db 2 Ah aksival kofferban 95 000.Ezt csak olyan szűk helyen használjuk,ahol a sima hálózati gép tilos biztonsági szempontból.Egy teljesen feltöltött aksival 4 db tízes csavar fejet tudok levágni 115x1-es koronggal(17-es hat lapot átvágva) és aksi csere.Nyomni nem lehet neki,mert gyenge,csak érzéssel.Csiszolni talán max 2 percig bírja folyamatosan,de itt már kicsit jobban kell nyomni,hogy csináljon is valamit és aksi csere.
Írták,hogy bicikli lakatot vágni jó. A hétköznapi használatban alkalmazni értelmetlen pénz kidobás.
Ha közepes kategóriában aggregátort és hálózatra flexet a jobbakból veszel ,akkor árban ott vagy és még dolgozni is tudsz vele.Ahol flexelnek,ott már általában hegszenek is időnként,ezért aggregátorból olyat kell venni,ami tudja a 16 ampert.
Uha köszi jókat írtok, nem gondoltam volna hogy ilyen hamar lemerül még a 100ezres gép is. Motorral járok amúgy.
Hát ha ilyen macerás akkor inkább fel kell vonultatni a céges gépeket, de az olyan hogy majd valamikor.... 😅
Tisztázzunk valamit:
Tévedésben van az, aki napi 8 órás vasipari műszakot akar végigcsinálni egy aksis sarokcsiszolóval.
Az akkumulátoros flex alkalmi darabolásra való! Pl ha létrázol és hirtelen vágni kell valami kisebb dolgot, pl csavarokat. Ilyenkor időnyereség, hogy nem kell a hosszabbítóval kínlódni.
Makitából 18V-os sarokcsiszolót használtam cégnél, napi munkához. Semmi gond nem volt vele. Nagyon jól használható gép, csak tudni kell mire való. Mindig ott volt a kocsiban alapvetően minden fűrészelni való (fém, műanyag) ezzel vágtam.
Ez a gép volt az:
Aldi-ban lesz akció, holnaptól, FERREX saját márkás gép akkus csiszoló, 10000
akku hozzá 15000 40 volt/2,5 amper vagy 20 volt/5 amper
aki ért hozzá megírja, hogy melyik bír többet
illetve van akksi 7000 ért 20 volt/2 amperes
töltő hozzá 5500
szerintem ennél olcsóbban nem jössz ki akármit veszel, a gépre és töltőre 3 az akksira 2 év a gari
még annyit ír, hogy SAMSUNG az akkucella
illetve aggregátor is van ugyanitt 80000ért
azt nem tudom hogy viszed ki motorral, de ahoz veszel egy jó gépet 20000ért ennyiért 1000 wattos 125 öst kapsz iparit milwaukee bosch professional dewalt ha körülnézel biztos találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!