Akkumulátoros csavarhúzó kérdés?
Érdemes megvenni akkor is, ha évente csak pár alkalommal van rá szükség?
Tartok tőle, hogy az akkunak nem tesz jót ez a fajta ritka használat. Tartósság szempontjából érdemesebb lenne egy vezetékes?
Köszi!
Én pont így voltam...
Fölöslegesnek tartottam 20ezret(vagy többet) kiadni egy már használható gépért. Az olcsóbbak semmire sem jók.
Így vásárban vettem egy 12voltos,teljesen rossz akksis Dewalt(ipari)gépet,amit átalakítottam kicsit.
A súlykiegyenlítés miatt maradt az akksi,de eszkábáltam hozzá vezetéket.
Ha használni akarom évente 1~2 alkalommal ott,ahol nincs áram,kiszedem a robogóból az akkumulátort,az akksit a kb méteres vezetékre csatlakoztatom, beleteszem a lányom volt óvodás táskájába,vállamra akasztom,és órákig dolgozhatok vele.
Akkus csavarozót nem vennék ebben az életben,de lehet még a következőben sem.
Ha akkus fúrót veszel,azzal:
1-fúrhatsz
2-csavarozhatsz
3-belső menetet/furatot tisztíthatsz szereléseknél
4-a Jutyubés videókból kiindulva még almát is hámozhatsz szériában,vagy kukoricát is morzsolhatsz,de ha éppen úgy tartja kedved,elektromos rollerhez is felhasználhatod.(szinte korlátlan a felhasználási területe)
Egy éve vettem az első akkus fúrómat kofferben,3 év garanciával,két akksival,gyorstöltővel,ingyen házhoz szállítással,nem bántam meg.Ma már nem nagyon tudnám elképzelni a kis hobbi műhelyemet nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!