Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Otthoni járda felvésésére...

Otthoni járda felvésésére melyik gépet vennétek?

Figyelt kérdés

nem mindennapos reggeltől estig való beton törésre , csak alkalmi vésésre kellene

[link]

[link]

[link]

vagy inkább költsek többet?

[link]

egy ilyenre?

2019. máj. 6. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Én kb 10 éve vettem obi-ban 12 rugóért egy gépet, még megy. de ha ennyire jól állsz anyagilag.....
2019. máj. 6. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Akkor miért nem bérelsz?
2019. máj. 6. 21:40
 3/8 Fantom83 ***** válasza:

Én egy Scheppach AB 1600-at béreltem egy egész hétvégére a fürdőszoba,és a kinti járda szétbombázásához.

Az "igazi" sötét kék,majdnem lila színű betont úgy törte,h nem hittem el.

Egy élmény volt a munka vele.

2019. máj. 6. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:
napi 5-6 ezer egy komoly felújítás több nap, volt hogy béreltem, kisebb átalakítás, egy ilyen gép ára majdnem elment a bérlésre, egy ilyen obi-s olcsó gép vagy jó vagy nem, volt ilyenem, egy idő után kivágta a biztosítékot.
2019. máj. 6. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek már nem gagyi gépek. Kérdés hány m2 kell feltörni,és milyen vastag a beton .Valójában a Tesco minőségi gépek addig birják,amig a szénkefe el nem kopik.Ezek viszont 10 e.közeliek. Ha tudsz szénkefét bele ,mehet tovább.ez a kényes részük.
2019. máj. 6. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha csak vésegetni akarsz és nem ipariba nyomni akkor az obi saját márkája jó lehet.

A járdához meg egy ilyen kevés.

Haladósabb egy nagyobb pajszer meg egy samu.

2019. máj. 6. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Amiket belinkeltél, azokkal csak bohóckodni lehet, mert gyengék és csak kisebb munkákhoz jók.

Egy olyan járda ami vastag, bevasalt és a cementet sem sajnálták ki belőle, azzal napokig is eltarthat a kínlódás, meg a kezed is tönkre megy.

Viszont hasonló árfekvésben van 3 év garival egy orosz 2.000 Wattos romboló.

[link]

Szívesen.

2019. máj. 7. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezek téglához jók, de betonhoz gyengék. Még mindig a kölcsönzős téma a legjobb.

Egy betonhoz elég erős bontókalapács itt kezdődik:

[link]

1 nap alatt annyit feltörsz vele, mint az 50 ezressel 5 nap alatt. És 50 ropiból kijön legalább 7-8 napnyi bérlés. Gondolom nem több száz m2 betont kell megtörni.

2019. máj. 8. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!