Ablaktokhoz hogy kell hozzákezdeni?
Van egy tömör fából készült bukó nyíló ablakom tok nélkül, amit a héten mindenképp a helyére szeretnék tenni. Egy gond van, hogy a környéken nincs asztalos, illetve egy lenne, de ő kb 1 hónap múlva tudná megcsinálni, mert sok a dolga.
Kénytelen leszek magam csinálni a tokot, bár azt se tudom hogy kezdjek hozzá.
Valaki segítene hogy szokták csinálni az asztalosok? Bármilyen ötlet és tanács jól jönne.
Köszönöm szépen!
"Kénytelen leszek magam csinálni a tokot, bár azt se tudom hogy kezdjek hozzá."
Ne is kezdj hozzá így. Inkább töltsd el máshogy (hasznosabban) az idődet, mert a kudarc borítékolható.
"Valaki segítene hogy szokták csinálni az asztalosok?"
A megfelelő szerszámot befogják az asztali maróba és az előre elkészített hossz toldott (megfelelően összeforgatott, ragasztott), gyalult faanyagból kimarják a megfelelő profilt, majd összeállítják a tokot, szerelvényeznek.
"Bármilyen ötlet és tanács jól jönne"
Várd meg azt az egy hónapot.
Illetve egy kiegészítő kérdés! Milyen szerszámaid vannak?
Mert, ha ügyes a kezed és vannak gépeid akár még te is meg tudod csinálni (ezt azért nem feltételezem, mert akkor magadtól is neki tudnál állni).
Nézd! Bármennyire is barkács zseni vagy! Ez szerszámok nélkül nem fog menni, vagy az eredménye lesz használhatatlan.
Nem bántás, de kicsit "gombhoz a kabátot" esetnek vélem a dolgot.
Nem tudom, mekkora az ablak, de lehet olcsóbban és gyorsabban kijön egy komplett új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!