Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi lehet ez a szer?

Mi lehet ez a szer?

Figyelt kérdés

Voltak nálam beszerelni konyhabútort asztalosok és hagytak nekem egy kis üvegben egy tisztítószert amivel le tudom törölgetni az élzárók mentén kijött ragasztót és az egyéb maszatokat.

Igazából most végeztünk a felújítással és az új műanyag ablakok is maszatosak, mert a friss sziló + kerámiapor burkolásnál nem szeretik egymást.

Na most kipróbáltam és viszi le a koszos szilót is könnyen, viszont a műanyagot hálistennek' nem marja meg.

Valami áttetsző, alkoholos löttynek tűnik (hamar párolog), citrom illatú. Ennyit tudok róla.

Illetve láttam az üvegét, ilyen szögletes formájú hullámos a flakonja, teljesen átlátszó, egy címke van rajta, valami piros szöveg, vagy piros mezőben fehér szöveg. Olyan 1 literes kiszerelésnek tűnt és 2800Ft ha jól láttam rajta.

Nem igazán akadtam a nyomára ezek alapján, de hátha vannak itt tőlem jártasabb emberek akik tudni fogják, hogy mi lehet ez. :)

Köszi!

2019. febr. 22. 03:27
 1/1 anonim ***** válasza:
78%

Csak tippem van...valami cimkeeltávolító folyadék lehet.

Nem tudod esetleg felhívni őket,hogy megkérdezd. Ha jó szer,egy telefont megérne...

2019. febr. 22. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!