Leszakadt a redőny, szerelő nélkül tudok vele valamit kezdeni?
Itt most a legnagyobb baj, hogy panel, 9. emelet... :(
Leengedtem a redőnyt és amikor majdnem leért leesett az egész, nem mozdul, feltolni nem tudom, tanácstalan vagyok.
Mivel panel, és nincs mire kiállni a másik oldalt ezért nem tudom kintről szétszedni, úgy menne :D a szerelő meg tudja ezt oldani belülről is? Kitépi a redőnyt, vagy hogyan kell elképzelni.
A neten sok javítós videot láttam, de érdekes módon mind kertes ház, ahol a forró nyári napon kiállnak a teraszra, és ott megjavítják egy hideg sör kíséretében :)
Típus és meghibásodás függő.
Külső tokost gurtni szakadással 4.-en panelben tudtam szerelni, csak a kezem volt az ablak síkján kívül, így a magasság nem számít (persze szédülősöknek nem ajánlott).
Némi kézügyesség és türelem kell hozzá. De a szerelés előfeltétele, hogy fel tudd emelni valamennyire lamellákat, mert alulról 3-4-et ki kell szedni, hogy felül hozzáférj az orsóhoz. Érdemes apránként, felülről elkezdeni mozgatni a lamellákat, hátha úgy sikerül megtalálni, melyik szorult meg és azt külön kezelésbe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!