Gázkazánom többször eltömődött. Szerelő beépített szűrőt és beöntött tisztitó folyadékot. Esténként leengedek 1 litert. A folyadék eleinte nagyon fekete, de egyre tisztább. Ha a leengedést ismétlem még párszor helyettesíti a teljes leengedést?
A munkájára igényes szerelő,a fűtés rendszter szerelésnél a kazán közvetlen közelébe a visszatérőbe egy finom szűrőt szerel be .Ez a szűrő aztán minden nem odavalót összegyűjt.
No ezt kell időkánt kivenni,tísztitani,visszatenni .
Amit nem értek,hol lehet egy működő rendszerbe ilyet beönten i ? Hogy lehet leengedni 1 litert,hogy még a fűtés rendszer működö képes maradjon ?
A kérdésalján ott van,te sem tudod hol lehet beönteni,nem voltál ott ,nem láttad ?
A teljes leengedést semmi sem pótol .
Nem is tartanám indokoltnak .
Ha van törölköző szárítós radiátorod,akkor annak a tetején,de előtte kevés vizet ki kell engedned a rendszerből,hogy ne legyen bent nyomás,és a folyadék is férjen bele.
Ha nincs ilyen radiátorod,akkor a hagyományos radiator légtelenítő szelepén helyén keresztül.
Köszönöm a választ. Van olyan radiátorom, megpróbáltam...
Miután összefröcsköltem a kitörő vizzel a fél házat, nejem leállított. Próbáltam én minden létező csapot előtte elzárni, de egyfolytában folyt ki a víz. Lehet, hogy hideg rendszernél kellett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!