Hogy lehet elérni, hogy a tapadókorongos szappantartó néhány óránál tovább maradjon fent a falon?
Vettem pár hete egy kis fém tartót a zuhanykabinba, ilyesmit:
Csak az enyémen oldalanként 2-2 korong van.
Eddig maximum 8-10 órát bírt ki anélkül, hogy leesett volna. Most például az éjszaka közepén is arra ébredtem, hogy leszakadt és borult belőle minden, és pár perce is leesett.
Nincs benne sok dolog, 2 darab 3 decis kozmetikum, szóval félig sincs tele, nem arról van szó, hogy túlpakoltam.
Próbáltam szárazon, kicsit nedvesen, nagyon nedvesen feltapasztani.
Előtte megtisztítottam a korongokat is és a csempét is.
Felragasztani nem szeretném, nem a sajátom a lakás.
Hogyan lehet elérni, hogy fent maradjon a helyén több ideig? Van ennek valami trükkje?
Alaposan meg kell tisztítani a csempét, szárazra törölni és úgy felcuppantani.
De nálam van olyan tappancs, amin baromi nagy a terhelés (vizes nagyméretű törölköző) és már egy éve semmi baja, de van, amin egy sütőkesztyű volt és az istennek se marad a helyén. Szóval lehet, hogy gagyi a minősége és nem tudsz mit csinálni.
Minél nagyobb, puha korongot kell venni.
Na igen, ez a fura nekem is, egy másik tapadókorong ugyanazon a típusú csempén simán elbírja a nedves törölközőmet, azt egyszer felraktam olyan 3 éve, és soha nem esett le.
Elég nagy és puha a tapadókorong ezen is.
A csempét alaposan letakarítottam.
Nem az enyém a lakás, nem szeretnék semmilyen "végleges" megoldást használni, mint pl a ragasztás vagy a fúrás. Direkt ezért gondolkoztam tapadókorongban. :(
Írtam fentebb: "Felragasztani nem szeretném, nem a sajátom a lakás."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!