Melyik hegesztőt válasszam?
Szeretnék megtanulni hegeszteni hobbi szinten,hogy itthoni kisebb munkákat meg tudjak csinálni, pl kerítés, korlát ilyesmik.
Melyik géppel könnyebb megtanulni hegeszteni ?
Szerkezet lakatos szemmel azt mondanám,hogy a legkönnyebben megtanulható a védőgázas co2 hegesztés.
Sajnos ezt kicsit drága megvenni és ha nincs kihasználva nem is éri meg.
A másik hegesztés a fogyó elektródás,ami már megfizethető és hobbi szinten a legelterjedtebb is.Már lehet nagyon jó és aránylag olcsó invertereket kapni.
Inverteres kis masina sima elektródásat. a 160A-t tudó általában elég 1 háztájiba,és az alapokatelsajátíthatod sok-sok gyakorlással.
A hegesztés olyan mint a papság,és ez egy szakma. Holtig tanulod,soha nem mondhatod hogy "én" mindent megtudok hegeszteni.
Nézegesd meg az Iweld invertereit.
Például:
IWELD GORILLA POCKETFORCE 200 IGBT vagy az
IWELD ARC 160 MINI
Elolvastam a fentebb belinkelt gép leírását, de ellentmondást tapasztaltam.
Most lecsökkent, vagy megnöveli??
Melyik állítása az igaz?
"ARC-FORCE:...Amikor az elektróda tapad, az áramerősséget megnöveli...
"ANTI STICK: Abban az esetben, ha az elektróda letapad, a gép automatikusan lecsökkenti az áramerősséget a minimum szintre"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!