Létezik olyan anyag amivel ha lekenem vagy lefújok egy kartonpíprt, akkor az úgy megkeményedik rajta, mintha műanyag lenne?
Nem értem... nálunk a kartonpapír kemény és önmagát megtartja, sőt még egy hűtőszekrényt is simán becsomagolnak vele, a dobozánál fogva pakolhatod. Szerintem te az egyszerű papírdobozra gondolsz (papír és karton nem ugyan az). A papír tényleg nem túl merev. Esetleg próbálj meg többet egymásra merőleges szálirányban összeragasztani.
Egyébként megsúgom, a vízüvegtől megkeményedik, nem is olyan drága, csak óvatosan kell használni, mert könnyen eláztatja.
Fuhh. Ha tustam volna hogy ennyire tulbonyolitjatok inkabb meg sem kerdezem. 10-esnek uzenem szerinted mibol lenne ha kartonbol csinalnam meg? Ha kartont hasznalok az nem beton vagy arany.
11-es:
Nemtudom nalatok mibol van a karton lehet fembol, de itt ha egy 100*200-as kartonra raragasztok merolegesen egy 200*350-es kartont akkor az elegge meghajlik mar egy kicsi sulytol is.
Kozben megtalaltam a megoldast. Mugyantat hasznalok amivel lokharitokat, idomokat javitanak, ezzel lekenve a vekeny karton szepen megmerevedik amint megszaradt. Koszi mindenkinek a semmit.
Johetnek az oltasok azoktol akik meg azt sem tudjak mi az a meroleges. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!