Számítógépasztal kihúzható része ( egy fém sín gördül egy műanyag keréken) rohadthangosan nyikorog. Megszüntethető valahogy?
Figyelt kérdés
nem értek hozzá, olyanokra gondoltam ha befújom olajozó sprayvel elhallgattatható? vagy valami ami beválik?2019. jan. 4. 20:42
2/11 anonim válasza:
A Wd 40 büdös .Szilikon sprét használj .
3/11 A kérdező kommentje:
elsőre én is wd-40re gondoltam igazából, de az sajna nincs kéznél ahogy szilikon sem csak "fúró-vágó-üregelő" az is jó?
2019. jan. 4. 21:08
4/11 anonim válasza:
jó lesz az olajozó is, remélhetően nem eszi meg (nem oldja) a műanyagot.
de jobb a gyertya, szappan, viasz, fülzsír, szilikonolaj...
5/11 anonim válasza:
Üregelőtől rendesen lakatosműhely buké tölti meg a szobát hónapokig-évekig. Szétszedni és a nyikorgójára tűvel pakolgatni egyetlen csepp műszerolajból.
6/11 anonim válasza:
Ja, és műanyagra szilikonolaj, ami nem egyenlő a szilikon sprayvel. Vagy ami fára: paraffin, tehát fehér gyertya, szintén tűvel vagy tompább, de hegyes szerszámmal.
7/11 A kérdező kommentje:
na bakker én meg aszittem valami egyszerűbb tákolással megúszhatom. most ott tartok ismét hogy totál nem tudom mit kezdjek vele:D
2019. jan. 4. 23:50
8/11 anonim válasza:
jó a szilikon vagy a műszerfalápoló spray is
9/11 anonim válasza:
Szilikon spray, wd40, esetleg fehér még nem használt sütőzsír.
10/11 anonim válasza:
Sütőzsírt ne, beavasodik, összeragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!