Ha a fürdőszoba egyik falára faburkolat került, ahol nem éri víz, akkor szükséges még valami felületi kezelés, vagy bírni fogja anélkül is?
A fürdőszoba egy részén volt egy eltakarandó rész, ahova feltettem egy falburkoló fa panelt. Víz oda nemigen fröccsenhet, ha mégis, akkor letörlöm majd egyből. Viszont párásság van a fürdőszobában, ha használják.
A párás levegő ártani fog a faburkolatnak? Van olyan anyag, amivel érdemes lenne lekezelni?
Nem csak felületi,hanem az egész fát kezelni kell gombásodás ellen . Nem is elég egyszer átkenni,ha nem akarod 2-3 évenként felújítani .
Én fát biztosan nem raknék fürdő szobába .
Nem olyan nagy rész,csak egy falrészlet, és volt még egy maradék falpanel darab, ami éppen jó volt oda. Azért is használtam fel, mert nem akkora felület, hogy gond legyen, ha mégis cserélni kellene.
Most jól néz ki, de persze kérdés, hosszú távon, milyen lesz, ha nincs kezelve, ezért merült fel bennem a kérdés.
A fal csontszáraz, a falap is, szóval nem arról van szó, hogy csöpög a lecsapódó pára a falról meg a fáról.
De ez egy zárt, ablak nélküli fürdőszoba, ezért gondoltam, hogy talán megrekedhet ott a pára, de annak valószínűleg kellene, hogy nyoma legyen, nem? Cseppek a falon, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!