Hagyományos fali villásdugóba a 3 x 2,5 mm -es hajlékony (sok vékony rézszál) - hogyan lehet úgy becsavarozni, hogy a rézszálak a helyükön maradjanak?
Érvéghüvelyt kell rá rányomni. Pont erre való.
Nagyon köszi!!! Az érvéghüvely lenne a megoldás, ha kapható vill. szaküzletekben.
A sodrás az sajnos kevés, mert nem furatba kell benyomni, hanem van egy csavar, és mellette egy fémlapka - de a csavarfej és a fémlapka között sajnos ki tud türemkedni, vagyis hiába 2,5 mm2 a vez keresztmetszete, nem hasznosul minden drótszál - nem fog tudni átvinni annyi áramot...Még azt is megtettem, hogy a csavarra tettem egy kis alátétet - ami többet "lefog" mint a csavarfej, de így sem tökéletes (jobb, mint nélküle)....érvéghüvely lenne jó...
Olyat még nem is láttam, de majd szerzek be (valahonnan).
Vettem érvéghüvelyt, ezt most majd azzal oldom meg. Ugyanott vettem, ahol a szerelendő cuccokat is. Kár, hogy nem ajánlották akkor (bizti nem tudták, hogy nincs nekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!