Szuperhajlékony vékony vezetéket melyik RC boltban lehet venni?
Figyelt kérdés
AWG28-asra volna szükségem Budapest területén. Hol lehetne kapni és milyen méteráron?
Ebay-re nincs időm várni: www.ebay.com/itm/1M-Flexible-Soft-Silicone-Wire-RC-Cable-6-8-10-12-14-16-18-20-22-24-26-28-30-AWG/331914184504
#bolt #vékony #hajlítás #réz #szilikon #hajlékonyság #vezeték #egyeres vezeték #rc bolt #szuperhajlékony
2018. márc. 20. 00:03
1/4 Fantom83 válasza:
Én a helyedben műszerész,vagy híradás technikai boltban érdeklődnék,ha pont ilyen nincs,szerintem hasonlót tudnak adni.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a válaszod.
Te melyik boltot ajánlanád mint műszerészt?
2018. márc. 21. 21:49
3/4 Fantom83 válasza:
Vidéki vagyok,sajnos ajánlani nem tudok.
Szerintem minden kerületben kellene legalább egynek lenni,nézd meg a hozzád legközelebb esőt a Gúúglival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!