Mi a véleményetek a Reikel márkáról?
Leginkább olyanok véleménye érdekelne akik használták/használják, természetesen mind a gépek,illetve
kézi szerszámok jellemzői/használhatósága/minősége érdekelne.

Nekem akkus csavarozóm van.
Brutál erős, ráadásul egy hétig is bírja egy feltöltéssel.

1-es vagyok.
Én is azt gondoltam, hogy egy kalap sz.r lesz, de -egyenlőre- kifogástalanul teszi a dolgát.
Csak azért vettem meg, mert akciósan 3ezer Ft volt két db akkuval. Ha bedöglik, akkor majd kukázom. Mindenesetre addig sem kell a hosszabbítókkal vacakolnom.
Amúgy komoly gépparkom van.

A belinkelt oldalon (alulról a második címsorban) látható, hogy árulta 6ezerért is a Tescó.
Én ebből is akciósan, 3.000-ért vettem.
Erős a nyomatéka, ami a racsnin állítható.

Valamiért nem adta be az árat. Az én gépemen még megjelent a 6ezres ár
Írd be csak azt a keresődbe, hogy: Reikel Tesco
Reikel Vélemény: A minőség árufüggő!!
Kis fogó: négy csillag. Az üveget nem karcolja
Harapófogó: Öt csillagos. Kiváló az anyaga, panaszra nincs ok. Egyedüli baj hogy kicsi az erőkar.
Üveget megkarcolja egész könnyen. Majdnem gyorsacél keménységű. Ha vasat akar vágni, ezt ajánlani tudom. Sok fogó az üveg keménységével sem büszkélkedik.
A kombifogó nem vág, hanem nyír. Azok nem olyan kemények.
Rókafarku fűrész: Lagyitott változata a króm vanádium acél nak, de ez érthető más célú szerszám. Kiváló minőség, felejtsd el hogy baltával bajlodsz.
Csavarhúzó: három csillagos. Hát a nyéllel nem vagyok elégedett.
Villás kulcs: három csillagos. Igen, villás kulcsból az Extol márkát éri meg szerintem.
Krova darabonkénti csomagOk: Kiváló minőség, de ne akarj vele üveget karcolni. Ennek nem vágás a célja.
A hajtókar fontos nagyon külön vedd meg. A 3/8 a háztartási karméret. A 3/4 és az 1 coll méretét pedig vállalkozásoknak ajánlom.
Krova készlet egyben: két csillag. A szett minősége gyengébb lehet mint a külön csomagolté. Ez hobby szerszám. Kifogás rá: A hajtókar gomb nélküli, műanyag rajta a tolózár ami miatt nem az igazi.
A gépek minőséget N tudom ismertetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!