Használtátok már a Tesco-s 125-ös Reikel sarokcsiszolót?
Konkrétan, az érdekelne, hogy minden példányon olyan erősen kell nyomni korongcserénél a rögzítő gombot, hogy szinte már kétemberes lesz a feladat?
Mert ha igen, akkor csinálok valami házi barkácsmegoldást, de ha más példányoknál normál módon elég nyomni a gombot, akkor visszaviszem kicseréltetni.
(Tegnap jártam arra, meg akartam nézni a polcon lévőknél, de nem volt egy darab sem.)
Köszönöm, azt tudom, hogy könnyen kellene menni.
A kérdés az, hogy a típuson belül a többi példány milyen. Vagyis, hogy érdemes-e utánajárni a cserének, vagy ez egy típushiba.
(A leírásom nem volt egyértelmű. Nem arról van szó, hogy túl erős lenne a rugó, hanem benyomva nem fogja rendesen a tárcsát, csak ha nagyon erősen nyomom. De ez a válasz szempontjából lényegtelen, aki találkozott már a típussal, az tudja, ha az ő példánya is ilyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!