Egy 1,5x2,5 méteres tükröt hogyan szedhetnék le a bútorlapról? Valószínűleg szilikonnal van ráragasztva.
Van 3 ilyen óriási ráadásul ívelt tetejű tükröm, egy 2 x 3 méteres bútorlapra van ráragasztva.
Ahogy néztem szerintem sima szilikonnal ragasztották rá.
Gondoltam arra hogy valami vékony dróttal vagy bovdennel megpróbálnám elválasztani, csak félek hogy leszedné a tükör hátuljáról a bevonatot.
Valami ötletek? Ha esetleg beáztatnám mennyi idő még a bútorlap szétmállik? Jó ötlet egyáltalán?
A szilikon onmagaban is le tudja szedni a tukorrol a bevonatot. A drotos elkepzelesed jo, csak nagyon kell vigyazni hogy feszes legyen a drot, amikor huzod, es mindenkepp 'lefele', azaz a butorlap iranyaba feszitsd huzas kozben.
A butorlapot aztatni nem ajanlom, mert egyreszt nem azik szet csak ugy, masreszt vetemedik, ami az uvegnek nem biztos hogy jot tesz.
Nekünk is van egy kidobva az udvarra de nem ilyen nagy gondoltam is hogy az a tükör kuka mert szétszedni nem lehet, még 2 év alatt se ázott szét annyira hogy darabokban lejöjjön róla a bútorlap.
De a te ötleted nem rossz egy próbát megér.
Horgász fonott zsinórral próbálkoznék, vékony és erős.
Ragasztott (szilózott) táblákat így szoktuk leszedni, persze nem ekkorát.
Sajnos nem fog menni. Én a vékony huzalos megoldást kb. 10 éve próbáltam, leszedi a tükör hátlapjáról a vékony ezüstréteget.
Azt javaslom, próbáld felhasználni így bútorlapostul együtt.
Miért akarod leszedni egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!