Hogyan tudom kiszedni a zárat az ajtóból?
El lett nyírva a csavar feje, ami bent tartja a zárat a helyén. Aztán azt a csavart nekiálltak kifúrni... De nem fúrta végig, aki elkezdte. Így most van egy rossz zár az ajtómban, amiből a fél csavar ki van fúrva, a másik fele pedig bent van...
Mit tudok csinálni?
Nincs pénzem lakatosthívni, de itthon sem lehetek állandóan, mert nem tudom bezárni az ajtót.
Ügyes vagy!:)
Végül milyen megoldással szedted ki?
Utóbb kiderült, hogy téglához való fúrószár volt :D (majd megtanulom...), de 8-as fúrószárral kifúrtam a zárat, az eltört. Aztán mivel a csavar fele el volt fúrva, ezért elakadt, de ki lett törve nehezen az alja egyik fele is. Aztán a csavar felével és a zárbelső alsó részének a felével ki lett húzva, amibe a zárbelsőt tesszük. Az a tok vagy miaz. Úgy ki lehetett szedni a csavardarabot. Aztán be az új zárat...de ugye az amibe belemegy, az tonkte lett vágva, így nehezen működik. A kilincs meg kívülről leesik, így csak belülről csukható, zárható, de ma éjjelre ez megfehel. Holnap meg lehet hozzá venni ami kell még. ...
A lakatos hamarabb megoldotta volna és biztos jobban is, de... Így tanultam. És kezdek rájönni, hogy tévhitben éltem. És igen...ezt egy zárbelső hozta elő többek között.
Ez a férfi dolga lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!