Mien automata fejpajzst vegyek?
Figyelt kérdés
Alkalmi használatra kellene. Érdemes beruházni valami komolyabbbra, vagy ritka használatra megteszi a 4-5.000,- is?2018. okt. 10. 21:39
1/5 anonim válasza:
Mit takar az alkalmi használat? Ha csak 1-2 varrott kell megcsinálni a-hoz felesleges. De ha hosszabb ideig használod pl fél napon keresztül folyamatosan hegesztesz akkor megéri.
2/5 A kérdező kommentje:
Három hetente fél napot használnám.
2018. okt. 10. 22:05
3/5 anonim válasza:
Én vettem egyet max 2-3-or használom havonta,viszont egyedül állítok össze kisebb vasszerkezeteket,és olyankor jól ha látom mit csinálok,hova tartom az elektródát.
4/5 bamboochatheone válasza:
Iweld NoRedEye II. Remek pajzs, magyar gyártmány.
5/5 anonim válasza:
Olyan 14 HUF környékén már használhatóak.Ezek az olcsóbb szrért-hgyért kaphatóaknak a védelme és reakció ideje sok kívánni valót hagy.Akár mennyi időre is használod akkor is olyat vegyél,ami védi a szemedet is hatásosan,ha nem szeretnél fiatalon látássérült vagy vak lenni.Az ettől szerzett látás romlás visszafordíthatatlan.
Azt is hozzá tenném még,hogy a kiváló minőségű ,vagyonba kerülő felszerelések sem védenek 100%-osan,de jobb hatásfokban védik a szemet.Nekem is jelentősen és tapasztalatból mondom ezt,hogy ez miatt romlott a látásom,pedig nekem 500e-es heg.pajzs felszerelésem van,de én napi 8-10 órát tolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!