Ha Praktikerből rendelek bútort, akkor az összeszerelés az én gondom. Ez nem is lenne gond! A kérdés, hogy vajon szerszámot is adnak hozzá?
Amit szoktak adni: imbuszkulcs
Amit nem szoktak adni(de általában kelleni szokott): csavarhúzó, kalapács
Az, hogy az általad rendelt bútorhoz milyen szerszám kell, azt nem tudom, de általában a nagyobb bútorlapokat összefogó csavarok imbuszkulcsosak szoktak lenni De például ha van rajta fiók, akkor a fiók sínhez mindenképp kell csavarhúzó, kalapács pedig akkor kell, ha a bútornak pl egy szekrénynek a hátoldalát alkotó nevetségesen vékony hátlapot szeggel kell rögzíteni.
Nekem egyszer volt "szerencsém" ilyen praktikeres bútorhoz. Aki megvette három napig próbálkozott az összeszerelésével, aztán hívott engem. És bevallom, nem tudtam volna összeszerelni a mellékelt "térkép" segítségével, csak azért sikerült, mert asztalosként jópár bútort állítottam már össze. Ezzel csak azt akarom mondani, hogyha sikerül Neked, akkor legyél kellőképpen büszke a képességeidre és elszántságodra.
És valóban ne számíts másra, mint imbuszra, ahogy az előző válaszadó tökéletesen kifejtette, a többiről (várhatóan csavarhúzó és kalapács) Magad kell gondoskodj.
Sok Szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!