Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan zárjam be az ajtómat...

Hogyan zárjam be az ajtómat kívülről?

Figyelt kérdés
Az eredeti ajtózár beragadt, ezer éves, kulcs sincs meg hozzá, kicserélni nem akarom. Valamilyen olcsó, egyszerű lakatos megoldásra gondoltam, ahol nem kell sokat fúrni meg bonyolódni. Nem kell bombabiztosnak lennie, elég az, ha kívülről látni, hogy nem akarják, hogy vki oda bemenjen, de azért vmennyire védjen is. Ötletek?
2018. aug. 7. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10:

Ha nem ütöd mélyre annyira a szeget, akkor egy erőteljesebb mozdulattal ki lehet nyitni.

Mellesleg azt is lehet csinálni, hogy az ajtó tetején egy 100-as szöget elhajlítasz 90 fokba.

Aztán annak elfordításával lehet állítani, hogy nyitva vagy zárva van -e az ajtó.

Na mindegy, gratulálok ahhoz a mentalitáshoz, hogy ami neked nem tetszik, azt lepontozod.

Akkor teljesen mindegy, ki mit ír itt, mert mind lepontozódik. Komolyan mondom, jónéhány évet megért ez a honlap is, de idővel egyre hülyébbek lesznek az emberek...

2018. aug. 8. 23:00
 12/12 A kérdező kommentje:

"Ha nem ütöd mélyre annyira a szeget, akkor egy erőteljesebb mozdulattal ki lehet nyitni.

Mellesleg azt is lehet csinálni, hogy az ajtó tetején egy 100-as szöget elhajlítasz 90 fokba.

Aztán annak elfordításával lehet állítani, hogy nyitva vagy zárva van -e az ajtó."

Mivel kívülről szeretném bezárni az ajtót, ezért a szöges megoldás semmiképpen sem jó. Ha úgy lehetne kinyitni, hogy kívül elforgatsz egy szöget, vagy kicsit erősebben megnyomod, azt bárki más meg tudja tenni rajtam kívül, és vissza is tudja rakni ugyanúgy, így észre se venném, ha volt bent valaki.

A lakatpánt jó lesz, ma délelőtt megyek is megvenni.

"Na mindegy, gratulálok ahhoz a mentalitáshoz, hogy ami neked nem tetszik, azt lepontozod."

Nem igazán értem a problémát. Nem ez lenne a pontozás lényege? Mindenki a saját véleménye alapján pontoz, aztán majd átlagolódik.

"Akkor teljesen mindegy, ki mit ír itt, mert mind lepontozódik. Komolyan mondom, jónéhány évet megért ez a honlap is, de idővel egyre hülyébbek lesznek az emberek..."

Nem mindegy, mert tiéd volt az egyik hsz a kettő közül, amit felfele pontoztam. Miért vagyok hülye attól, hogy őszintén válaszolok a "Hasznos számodra ez a válasz?" kérdésre?

2018. aug. 9. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!