Mit tehetnék az ajtóra kívülről, amivel be lehet "csukni" az ajtót, hogy ne nyíljon ki?
Figyelt kérdés
Elromlott egy ajtónk zárja, viszont csukni kellene, én valami pánt féleségre gondoltam, mert nem baj, ha egy résre nyitva marad, csak az a lényeg, hogy a cicánk ne férjen be azon a résen.
Bocsi, ha hülyén magyaráztam el! Már arra is gondoltam, hogy becsavarozok az ajtó félfába, meg magába az ajtóba egy csavart, és valami madzagot akasztok rá, ha más nem lesz.. Csak az nem néz ki túl szépen. :/
Szóval, beírtam a keresőbe, hogy ajtópánt, de arra teljesen mást adott ki, érthető módon.
A retesz az nem annyira jó megoldás, csak inkább belülről, de ezt az ajtót kívülről kellene csukni.
Végső esetben, barkácsolt megoldások is érdekelnek.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm előre is, ha valaki segít!
2017. jan. 9. 21:05
1/4 A kérdező kommentje:
majd hívunk lakatos is, csak ezzel a zárral eleve sok gond volt ár, és lehet, hogy az egészet cserélni kell, illetve a zár lett is cserélve, lehet, hogy az ajtót kellene, az meg nem olyan olcsó.
2017. jan. 9. 21:07
2/4 anonim válasza:
Rigli vagy tolózár a legegyszerűbb, de lehet madzaggal is odakötni.
3/4 A kérdező kommentje:
Hú,nagyon szépen köszönöm! :)
2017. jan. 9. 21:20
4/4 anonim válasza:
A zárcsere (mert gondolom valami jóféle zár amit nem lehet javítani) jóval elegánsabb lenne, még ha 1500 forintos Tesco-s zárat is raktok bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!