Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol tudnék egyedi térelválaszt...

Hol tudnék egyedi térelválasztót gyártatni?

Figyelt kérdés

Minden szempontból egyedi térelválasztót szeretnék gyártatni fából (vagy bútorlapból). Méretben és mintában is. Az eddig megkérdezett asztalosok elutasítottak, mert macerás, vagy "nem tudnék annyit fizetni, hogy nekiálljon", nincs ideje rá, stb. Így is lepkehálóval fogtam az asztalost, aki a szekrényeinket csinálta.

[link]

A linken láthatóhoz hasonló, csak más, egyedi tervezésű mintát szeretnék. Én megrajzolom, csak le kéne szabnia valakinek. Ha egyéni vállalkozóként dolgozó asztalosokat már nem kívánok bombázni ezzel, akkor van valakinek ötlete esetleg hol lehetne erre céget/embert találni?

2018. júl. 23. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Helyileg hová kellene és mekkora felületről lenne szó? Mennyit szánnál rá?
2018. júl. 23. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert a mai asztalosok már nem asztalosok, legfeljebb drága pénzért összecsavarozgatnak neked valamit, amit a lapszabászatban méretre vágatnak.

Amit mutattál abszolút nem egy nagy durranás, egy ügyes kezű ember és egy lombfűrész kell hozzá, meg egy délután, a minta bonyolultságától függően.

Javasolnám, hogy keress faszobrászokat:

[link]

2018. júl. 23. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen szakember az, aki a megrendelőtől várja az árat?

2018. júl. 23. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:

3#

"Milyen szakember az, aki a megrendelőtől várja az árat?"

Milyen tanácsot vársz/fogadsz el olyan embertől akinek nem megy a néma értő olvasás és olyanba üti az orrát amihez semmi köze, csak okoskodik!

2018. júl. 23. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerintem sem nagy durranás, ezért sem értem igazán a fennakadást.

Nem igazán gondolkodtam még rajta, hogy mennyit szánnék rá. Gondoltam kérek be rá ajánlatokat és meglátjuk van-e rá keret, ér-e ez nekem ennyit. Belőni sem tudom az ársávot. Csak közben rájöttem, hogy ez nem ilyen egyszerű menet.

Egyébként viszonylag kicsi kellene nekem. Magasságra kb. 265 és mondjuk 120 széles.

Csak az lenne a lényeg, hogyha ajtót nyitok, akkor egy kicsit elvonja a "betekintő" figyelmet, ne az egész lakást vizslassa rögtön. Én pedig ne az előszoba bútort lássam telibe a kanapéról. Szóval kicsit megtörje a teret.

2018. júl. 23. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt meg a 6-ost ingyen és bérmentve meg tudod csinálni, csak egy erdei séta és 2 sín és némi ragasztó szükségeltetik.

Ha nem érzel magadban ehhez indíttatást, biztos van valami ügyes rokon, vagy ismerős.

[link]

2018. júl. 23. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
2018. júl. 23. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!