Milyen elektromos fűrészt ajánlotok nőknek, kisebb barkácsolás munkákhoz?
#12: Jaj, be ne dőlj ilyeneknek... Dekopírfűrésszel 20-25 mm vastagság is határesetnek számít. 80mm nevetséges. Én dolgoztam dekopírfűrésszel, tudom miről van szó.
Kisebb lapok, idomok kivágásához tökéletes, vagy furnérlemezhez, rétegelt lemezhez, de rönköt azzal nem lehet elvágni.
Ja, és ha veszel egy ilyet, sose feledkezz meg a védőszemüvegről!
Sok válasz érkezett, de az igazi megoldás a problémádra az orrfűrész. Az elég erős hogy elvágj akár egy 25 centis farönköt is. Ez csak a vágólaptól függ. Gépből egy Parkside-ot(LIDL) ajánlok, elég erős és minőségi de az ára kedvező, jelenleg nincs akcióban de jófogáson találsz újat a bolti ártól 2000Ft-tal drágábban, garanciával de még így is megéri. Lapból pedig ez kell neked a rönkökhöz: [link]
A kisebb lécekhez pedig fémvágó lapot ajánlok mert finomabb a fogazata és nem tépi szét a fa erezetét:
Nekem is ilyen gépem van és mindenre alkalmas azok közül amit felsoroltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!