Ha egy wc tartály folyik, úgy szépen lassan, akkor az kb. hány liter víz veszteség naponta?
"Az hogy nem látod forogni a kis kereket, nem jelent semmit"
És az mit jelent, hogy éjszaka telecsöpög a kádam vízzel és egy literrel sem mutat többet az óra?
Azt,hogy régi a mérőd és már megkopott annyira,hogy ez előfordulhasson. Te kis hamis. :D
Vagy csak rosszul olvastál le valamit és a téveszméd rabja vagy.
2-3 nap alatt telik meg az 1000 literes tartály
egy ideig lopott vízből locsoltam a kertet, csak egyszer nyitottam túl a csapot vagy megnőtt a nyomás és az szépen megpörgette a számokat...
Köszönöm mindenkinek! Úgy néz ki, hogy ez történt... Azóta megcsináltuk a tartályokat, figyeljük az órát és normális fogyasztást produkálunk.
Tanulópénz volt...
Az én példám friss.
Nálam nem az volt a gond, hogy szivárgott, hanem hogy a beömlő nem zárt rendesen. Alig észrevehetően, alig hallhatóan sziszegett be a víz, és a túlfolyón csorgott a wc-be. Most utána is néztem, zuhanyzás kb 10 perc, az alatt a szintet nézve kb 1 liter víz folyt be (alig észrevehetően). Ezzel számolva egy hónapban kb 4000 liter folyt el, ami havi 2400 Ft plusz. Érdemes utánanézni, kitisztítani rendszeresen a tartályokat, vagy akár javítókészlet (dömötörhöz van a praktikerben) segítségével felújítani, akkor is, ha alig valami csorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!