Horganyzott csövet lehet szerelni hollanderrel?
Figyelt kérdés
A vizteres kandallóm tól egy farabig horganyzott csövet rakok be! Na most a kandalló csonkjára könyök idomot kell hogy rakjak de pont nem ott húzódik rá, ahova kéne hogy áljon! Neten keresgettem mert a boltba már csak hétfőn tudok be menni és találtam horganyzott hollandert azzal meg tudnám oldani ezt a problémát?2018. jún. 30. 11:38
1/2 anonim válasza:
Elméletben meg. Viszont kell majd bele (gumi)tömítés. Kócolni/egyéb tömítőanyagot használni/ is kell és viszonylag ügyeskedni kell majd.
Másfelől mit értesz az alatt,hogy nem ott húzódik rá ahol kéne? Magasság és oldalirányú különbségek vannak? Mert az elég nehezen kiküszöbölhető ,ha nem tudod mozgatni,de ha tudod akkor is macerás, mert akkor olyan tömítést kell alkalmaznod ami az egyik oldalán kissebb,vagy tágul annyit,hogy pont jó legyen és ne okozzon gondot az,hogy valahol vékonyabb máshol vastagabb marad.
2/2 A kérdező kommentje:
A könyöknek felfelé kéne hogy áljon és olyan óra mutatásával 7 óra felé áll már huzni nem lehet rajta egyébként kócolnám a hollandernál , ja még egy kérdés kapilláris hőmérőt szeretnék használni, vagy is ha jól tudom az a neve, hő mérőböl jön egy vezeték a vezeték végén meg egy érzékelő azt bele kell épitenem a csőbe? Vagy elég ha a cső oldalához ér?
2018. jún. 30. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!