Alfaweld HandyMig 165 vagy Iweld Gorilla Pocketmig 175 Fixiflux?
Véleményetekre lennék kíváncsi a két gépet illetően. Leginkább ami érdekel az a szervízháttér. Meg tudom-e őket javíttatni ha valami nyavaja éri őket?
A másik, hogy igaz hogy az Iweldhez húz a szívem mint márka, de annak fix a munkakábele, és egy méterrel rövidebb is mint az Alfaweldnek.
Illetve még egy dolog ami nem tetszik az Iwelddel kapcsolatban. Sok weboldalon megnéztem már, és minimális áramerősségnek volt ahol 50A-t írnak, volt ahol 10A-t, videóban pedig 39 A-re tudta lecsavarni az ürgepásztor. Ez így nekem nem igazán tiszta, és nem is igazán lenne jó ha akár 39 vagy 50A lenne a minimum, mert kasznizni szeretnék vele, és az szerintem sok.
Az Alfaweld 20A-t ír minimumnak, videóban ezt meg is erősítette emberünk, hiszen 19A-re tudta lecsavarni.
Szóval most akkor mi az igazság ezzel az áramerősséggel kapcsoltban?
Köszönöm előre is!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!