Van Tesco-s fúrógépem, de nem ütvefúró. Lehet e bele tenni kőzetfúróhegyet vagy inkább nem ajánlatos, hanem külön ütvefúró kell?
Nagyon régen létezett a BlackandDecker-hez egy ütvefúró előtét (adapter, saját tokmánnyal), amit a fúrógép tokmányának lecsavarása után lehetett az alapgéphez csatlakoztatni. Talán manapság is létezik ilyen.
Ha téglafalba akarsz lyukat fúrni, akkor azt egy megfelelő méretű kézi 3-élű falfúróval és kalapáccsal is meg tudod valósítani.
Köszi a választ.Igazából a konyhában a függönykarnist tenném fel.A sima fúróval csak pár cm-t tudtam fúrni,utána már nem vitte, gondolom akkor tégla lehet ott már.
Viszont akkor már megkérdezem: teraszon virágtartót szeretnék a falra feltenni.De szigetelést kapott a fal.
10 cm-es vastagságú a szigetelés.Ott se jó akkor a sima fúró?
Segítek!
Amennyiben csak téglafal és csupán egyetlen lyukról van szó, akkor tedd bele a közetfúrót, és lassú fordulaton úgy fúrjad, hogy közben egy kalapáccsal óvatosan kocogtatod a fúrógép végét.
(DE ne áruld el senkinek, hogy így is lehet fúrni végszükség esetén.)
Valószinű hogy áthidaló beton van.
De az ötletet köszi.
a teraszon is ezt a fúrós,kalapácsos megoldást tudom alkalmazni?
De ha panel lakás, akkor egyszerű fúrógéppel ne is kisérletezz.
Egyébként 30 éve nem gyártanak olyan fúrót, amiben nincs ütvefúró funkció.
"Egyébként 30 éve nem gyártanak olyan fúrót, amiben nincs ütvefúró funkció."
Hát a Tesco-nak valahogy mégis sikerült gyártatnia ilyet, hogy saját néven forgalmazza. Találkoztam már én is vele.
Gyártanak mindenfélét még metabo makita stb is, mindegyik bizonyos célra van, van ami fához ideális van ami fémhez stb (más fordulatszám / nyomaték miatt).
Vagy fúrhatsz ha nem sajnálod rá gyémánt fúróval is, viszi a betont és kerámiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!