Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Karórában elemet cseréltessek...

Karórában elemet cseréltessek vagy vegyek újat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem volt még órám, ezért úgy döntöttem, hogy veszek először egy olcsó kínait, hogy hordanám-e egyáltalán. Nagyon megszerettem, viszont lemerült az elem. Nézegettem a hátulját, nincs rajta semmi, amivel le lehetne tekerni, csak sima sík körlap az egész. Ahogy néztem, egy elemcsere annyi lenne mint maga az óra. Szerintetek vegyek egy másikat, vagy meg lehetne-e csináltatni?
2018. jún. 10. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
260-270 forintos óra?! :D
2018. jún. 11. 00:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy Casio, vagy Seiko órát, egyszerűbbek már 6000 forinttól kaphatóak. Az enyém 4 éve megvan, hibátlan, és még elemet se kellett benne cserélni. Hosszú távon jobban megéri, mint szar kínai vackokat venni 2-3 ezerért fél évente.
2018. jún. 11. 00:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezek az órák mindennapi használatra alkalmatlanok, arra jó, hogy elmész az erdőbe kirándulni pár napra, de nem akarod a jó órádat vinni, mert félsz hogy eltörik stb. ezért elviszel egy ilyen gagyit, arra a 2-3 napra működik azt ennyi. Vagy strandra mész és félsz hogy ellopnák, ezért meg nem kár. Szóval vegyél egy jobb órát casiot, seikot ahogy előttem írták már pár ezer ft-tól lehet kapni.
2018. jún. 11. 00:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Èn olcsó 600ft-os kínai órát hordok. Sose vennèk másikat(kintről rendeltem). Valódi bőr szíjjal vettem, tökèletesen működik. Első elemmel 3 èvet bírt. Szinte mindennap használom. Időt pontosan mutatja, másra nem is kell. Sose vennèk márkásat 10x áron. Annyit nem èr a nèv.

Tavasszal elemet cserèltem benne. Semmi baj vele.Szíjjon csak a csat nyoma látszik.

2018. jún. 11. 07:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elemcsere gyerekjáték és az elem is csak pár pénz. Egy harmadikos óvodás is kicseréli. A kínai húsz euurocentért méri.
2018. jún. 11. 11:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Na és akkor mivel cseréljem ki? Mert eddig az összes videóban, amit néztem, speciális eszközt használt.
2018. jún. 11. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Késsel alányúlsz,és lepattintod a hátulját. Megnézed,mi van az elemre írva(betű+szám),vagy viszed magaddal. Megjegyzed,hogy vetted ki!

Már a ruhás kínaiakban is van elem,kb 100 ft alatt.

2018. jún. 11. 14:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kicsit megkarcoltam az alját, de sikerült.
2018. jún. 11. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!