Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen ragasztót használjak?...

Milyen ragasztót használjak? Valami bombaerős kéne!

Figyelt kérdés
Kültéren beton-oszlopra ragasztanék egy műanyag (puha) csíkot. Sajnos nem fúrhatom meg az oszlopot, ezért kell ragasztanom.
2010. jún. 14. 16:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még mindig Palma...

Az az egyik gond, hogy a kérdező 16 évesként nem adta meg a "puha műanyagként" jelölt alkotó elem anyagösszetételét, típusát, dimenzióját és tömegét!

Az epoxy mennyi idő alatt köt ki ebben az időben, milyen mennyiséget kellene kikevernie, milyen értéket kellene befektetnie? Nagy mennyiségben elég drága. 1 adag most talán 1000.-? Ha kitérhálósodott és nincs még összeragasztva akkor azt bebukta...

A másikra hasonló kérdéseim lennének, + hogy kötés közben az ismeretlen puha valami elbírná-e a fejlődő thermo-energiát ?!

A Palmanal tudom hogy /amennyiben megfelelő a műanyag/ ha minden porcikáját lekeni az érintkező felületeknek, /a betont 2x/ 3000.-/nm

És Off kérdés:

Mikor feltett kérdésére első ízben reagáltam 87% voltam.

Utána 81%. Nem tudja mi történhetett?!!

2010. jún. 15. 23:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Szervusz Palma!

A 16 éves kérdező tegnap töltötte be a 42. életévét, június 15-én :-)

Hogy a kérdésre visszatérjünk, a hobbim a geocaching és a geoládám alternatív jelszavát szeretném rögzíteni egy beton villanyoszlopon. Már voltam egy dekorációs cégnél, akik egy linóleumhoz hasonló anyagból készítettek nekem egy kis 10x4 cm nagyságú táblácskát. Ezen szerepel a geoládám jelszava.

Elárulom, hogy én is rögtön a Palma-tex-re gondoltam, de nem tudtam, hogy ez tényleg ilyen erős. Ezért tettem fel a kérdést.

Elárulom azt is, hogy én az összes választ hasznosnak ítéltem.

Nos, ennyi!

Ja, mivel úgy érzem, hogy én vagyok az idősebb felajánlom, hogy tegeződjünk! Szervusz!

(Ha tévedtem, akkor elnézésedet kérem!)

2010. jún. 16. 08:36
 13/13 A kérdező kommentje:
A felragasztandó műanyag: bakelit.
2010. jún. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!