Lebetonozott helyiség laminált padlózása folyamán a betont el kell-e látni vízzáró réteggel, vagy a laminált padló úgysem szívja fel (mert főleg műanyagból van)?
Figyelt kérdés
És, ha el kell látni, akkor melyik anyag erre a legmegfelelőbb (nem feltétlen a legdrágább)?2018. márc. 8. 12:26
11/11 A kérdező kommentje:
Ja, amit legutóbb írtam, az az én kockaházamra vonatkozik, az élettársam házában a 2 nagyszoba rendben van, arra nem emlékszem, hogy ott is van-e alatta parketta (a laminált alatt)(most nem tudom megkérdezni, mert dolgozom)..de a nagyszobákban stabil a padló, minden oké....
2018. márc. 8. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!