Segitség wc probléma?
Baratnom volt olyan hukye hogy a lefojoba bele ontotte a macska almot...
Es most teljesen eldugult
Engem hibaztat a hulyesege miatt...
50-60 cm lent az alom es a szar feljon..
Hogy tudom ezt meg oldani?
Jol van nyugi. Csak meg kerdeztem nem kell emberezni..
Tisztaban vagyok vele hogy csogoreny csak ha nincs olyan bolt ahol lehet venni...
Erre ugye meg nem gondoltal? -,- mielott embereznel es bunko valaszt adnal talan gondold at...
Nem értem,hogy miért veled balhézik? Miért neked kell a WC-be nyúlkálnod?
Oldja meg egyedül, ha ennyi sütnivalója sincs!
Kedves Kérdező!
Ha olyan vécétek van, hogy a földön áll, akkor mindkét oldalán van egy-egy csavar, amivel rögzítve van a padozathoz.
Ezeket csavard ki a sziloplasztot (szigetelőanyag) vágd el egy éles késsel.
A tartályból előtte le kell engedned a vizet és elzárni a bevezető csapját, hogy a vécéből ki tudd húzni.
Ezután a vécét felemelheted és ki tudod szedni a dugulást.
Én pont tegnap csináltam, igaz, nem macskaalom miatt.
Utána vissza tudsz mindent tenni a helyére, abban a sorrendben, ahogy szétszedted.
A vécét természetesen megint sziloplasztra kell ültetni, azt tudsz venni ott valami erre szakosodott háztartási vagy festék boltban, de amíg nem kapsz, addig anélkül is elketyeg, óvatos használat mellett.
De a legjobb lenne tényleg szakembert keríteni, bár nem ördöngösség, én 65 éves NŐ létemre meg tudom csinálni, talán neked is menni fog!
Előző (17-es)vagyok
De ha nem ilyen a vécétek, akkor is szét lehet szedni, elvégre ember rakta össze.
Másképp nem fogsz megszabadulni 50-60 cm-es alomtól, ami ráadásul a nedvesség hatására összeáll.
Nagyon szepen koszonom a valaszokat.
Igazad van mondtam neki h en biztos nem fizetek helyette es o balhezott velem hogy nem segitek. Utana a mosdo csapot meg nyitotta es a viz feljott utana meg a lyukat eldugaszolta es a mosdo aljabol jott a viz...
Egyre jobb
Ha wc t lehuzom a viz nem jon vissza
Ha teljes keresztmetszetben eldugult a cső, akkor semmi nem oldja. Duguláselhárítót kell hívni, majd az megoldja. Ilyen van mindenhol!
Esetleg háztartási sósavval lehet próbálkozni, de az sem oldja, max egy kicsit lemar a lerakódás felszínéből, nagyobb eséllyel húzza le a dugulást a víz magával sokadszori wc lehúzásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!