Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy ragasszak össze nagyobb...

Hogy ragasszak össze nagyobb papírlapokat, hogy ne nézzen ki nagyon gagyin az eredmény?

Figyelt kérdés
Sajnos csak max. A/3-as lapokra tudok nyomtatni (akár vastagabb fajtákra is), legalább kettőt össze kell ragasztanom/valahogy illesztenem. Posztert szeretnék csinálni.
2018. febr. 17. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyomtatószalonban nyomtattasd ki vagy fotószalonban, bármekkorát tudnak.
2018. febr. 17. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nyomdában elég drágán jönne ki. 1300 Ft-ra számoltam az A2-es méretet. A3-asat viszont ingyen tudok nyomtatni.
2018. febr. 17. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor hátul ragaszd össze vignettával vagy maszkolószalaggal (festékboltban van) az illeszkedés mentén úgy, hogy csak fél mm-re fedje egymást a 2 lap. Vagy vegyél öntapadós tapétát és A2 méretet vágj belőle és ragaszd rá mind a 2 lapot teljes egészében.

De mivel ezeket hengerben tartják, ki kell majd egyengetni, pl. vasaló meg lexikonok vagy egy felfordított asztal alatt tartani 1-2 napig, hogy ne pöndörödjön össze a képed.

2018. febr. 18. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Kicsit utánagondoltam ennek az 1300 Ft-os árnak, mert én fillérekért szoktam színeset nyomtatni, A4-es méretben 30-75 Ft között, 90-től meg már fotópapírra.

500 Ft-ért találtam A2-eset és még nagyobbat is, tessék:

[link]

2018. febr. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!