Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Segítség! Mért ráz a fal?...

Segítség! Mért ráz a fal? Zsibbad a kezem tőle.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma javítgattam a hibákat a falon, épp festés előtt vagyok. Egy ponton javítottam, és megrázott a fal! A kisujjamat, de sokáig nem éreztem a kezem.

Egy konektor van ott. Olyan 5cm-re a konektortól, és ahhoz nem értem hozzá!

Légyszi segítsetek! Ez normális dolog?

Ha lefestem a környékét, nem fog már rázni?

Tudom, hülye kérdés, de nem tudom,mit csináljak vele, vagy egyáltalán normális dolog e ez.

Igen....lány vagyok :D

2010. jún. 7. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jok a vezetekek?Az ismerosom felverte a csempet az uj konyhajaban,mert tobb 100.000 ft villanyszamlaja jott le,es ami a leg gyanusabb volt nekik,h nem csinaltak padlofutest a konyhaban es a jarolap megis megeg volt.Mig felkaptak a jarolapokat es olyan 30 cm utan valaki rajott h a villanyszerelo kotott valamit rosszul be es a padlot melegitette direktbe.

Hat ez szivas.

remelem nallad nincs ilyen nagy baj.

Azert sztm is nezesd meg 1 szakival.

2010. jún. 8. 11:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szóval villanyszerelőt akartam hívni, de nem kell.

A beázás nem olyan beázás, hogy az eső...hanem télen a pára ott csapódott le, és ezért vizes az a szoba. Mára szinte teljesen kiszáradt.

A szomszéd srác átjött, és kiderült, hogy a konektorban az egyik szál nem volt szigetelve, hanem hozzáért a falhoz. Mostmár nem ráz! :-)

Köszönöm a segítséget!

Lexi

2010. jún. 9. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!