Padlon ahol a vizszintes es fuggoleges csempek osszeernek, melyik modszerellel helyeznetek el oket? (KEP)
2018. febr. 15. 22:11
3/8 anonim válasza:
Azért 1, mert akkor nem kell mm pontossággal vágnod a járólapot.
4/8 anonim válasza:
A 2. az elterjedt módszer.
Mert először a függőleges csempét rakják fel, aztán a járólapot. Mivel, a függőleges csempe felrakásánál az esetleges le eső dolgok ( csemperagasztó, szerszám stb. ) nem sérti meg a járólapot.
5/8 anonim válasza:
Így van, először mindig a falat burkoljuk, azt is lehetőleg fentről lefelé.
6/8 anonim válasza:
1.
A falat kezdik el felrakni először, de a második sor csempétől felfelé, majd burkolják a padlót és utána vágják be az első (aló) sor csempét.
7/8 anonim válasza:
A legtöbb burkoló a második sor csempét rakja először,utána a többit fölfelé. Ezután következik a padlólap, majd az első sor csempe.
8/8 anonim válasza:
így van, én is a masodik sorral kezdtem a falat, olyan magasságban hogy az alsó sorbol kicsit vagni kelljen.
utána a padló, majd beszabtam az alsó sort.
így ha van is benne 1 mm, nem bántja a szemet mert többnyire felülről nézel egy ilyen sarkot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!