Lemez acélt hol lehet venni? (kisebb mennyiségben)
~ 1 cm vastag 3X45cm
Alacsony és magas szén tartalmú is érdekelne, az se baj ha külön helyen van. Amiket boltokat találtam ott csak nagyobb tételben árulnak és méretre is csak méterekre vágnak. Vasudvar? MÉH telep?(bár gondolom itt nekem kotorászni kellene és hátha találok valamit alapon)
Elsősorban Miskolc, de akár Budapest is jó.
A lehetőségek tárháza végtelen:
Igen, a környékbeli nagyobb vasudvarokat fel kell hívni, hogy hol adnak 6 m-nél kisebb darabot is.
Nálunk pl. bármilyen anyagból 2 m a legkisebb darab, amit kiadnak. Darabolásra is van lehetőség. De hát gondolom, otthon is el tudsz vágni pár helyen egy laposvasat.
Köszi a válaszokat, nem a darabolással lenne gond eleve pengét akarok belőle csinálni sarokcsiszolóval.
Hanem a szállítással és az hogy kis mennyiség kellene + szeretném előtte azért megnézni.
Már néztem késacélokat, de egy kis hobbi projekthez nekem azok drágák és szerintem nem felelnek meg, mivel túl magas a széntartalma ami jó mert tartja az élét, de nekem szívósság is kell.
Szerintem pont jó a szerkezeti acél, de majd meglátom mi sül ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!