Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kémény ajtót mivel lehetne...

Kémény ajtót mivel lehetne eltakarni a fürdőszobában?

Figyelt kérdés
Idáig le volt csempézve csak felkellett szedni a kéményseprőnek. Valami ötletet tudtok esetleg. Hallottam a csempe ajtóról meg a csempe mágnesről, de nem tudom hogy ezeket hogy lehetne beépíteni.
2017. dec. 27. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Én egy ide méretre vágott csempének a sarkai közelében lyukat fúrnék,és ma.tiplihez csavarral rögziteném .

Bármikor szűkség lehet a levételére,és ezt minden rombolás nélkül meg lehet tenni .Ha maradt a régi fugázából,azt is használhatod.Azt könnyen ellehet távolitani .

2017. dec. 27. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:

a nyílástól nagyobb méretű kerámialapot egyszerűen sziloplaszt-tal ráragasztasz, ami takar mindent.

Ha jön a kéményseprő, egy vékony késlappal elválasztható a faltól.

2017. dec. 27. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2017. dec. 27. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
De lehet egy darab bútorlapból polcot csinálni hogy el takarja.
2017. dec. 29. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, a tiplis az tetszik azt lehet hogy megpróbálom megcsinálni. A szerelőajtó az milyen vastag, mert csak 1,3cm hely van. Küldök egy képet: [link]
2018. jan. 3. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul a kéményajtó még be is lóg a sarokba 3centit.
2018. jan. 3. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!