Szeretnék egy fürdőszóbában egy szárítókötelet kifeszíteni. Hogyan tudom stabilan rögzíteni a csempéhez a kötél két végét fúrás nélkül?
Miert nem szeretnel furni? A fregoli a legjobb megoldas
vagy
Furas nelkul max. a furdoszoba-fuggonytarto rud mintajara tudsz egy-egy rudat kifesziteni, de azok nem birnak el nagy sulyt - es a nedves ruha nehez, tobb mint 15 kg egy mosogepnyi nedves ruha. Es sosem tudod, hogy egy furdoszoba-fuggonytarto rud mikor maszik le a csempen ekkora sulytol. Inkabb egy klasszikus fregolit szerelj fel.
#2.
Háát nem tudom. Két ruhát lehet megtartana 3 percig :))
Igaza van az előzőnek.
Kötél a kád fölött még ronda is, nem tudsz zuhanyozni, mert a fejedre lóg a ruha, aminek a gőz sem használ.
Mindig lepakolod, ha mosdani akarsz, vagy nem mosdasz míg meg nem szárad?
Válaszolók a kérdező nem mosodát akar nyítni,csak esetenként pl. 1 fehérneműt tenne a rá . Vagy olyan ruhadarabot,amit nem szabad gépben mosni,netán vállfán szárad,és a víz ide csöpög le .Mivel nálunk mennyezetig nem csempés,nem sajnáltam a falba fúrni,és egy csövet ide tenni .Nem zavar ez senkit fürdés alkalmával .
Lehet venni olyan kampót,melynek az alja lapos,és sziloplasztal fel lehet ragasztani .Erre már lehet száritó kötelet kötni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!