Singer simple 3210 es varrógépet 220 voltról nem lehet üzemeltetni?
Figyelt kérdés
A leírásban 230 ill 250 voltot is jeleznek. Itthon 220, vagyis a szokásos van. A varrógép bekapcsolása után világít, de az orsózó nem pörög, illetve varró funkcióra állítva a tű sem mozog. Kézi kerék meghajtásnál mozog a tű fel le. Esetleg kellene hozzá egy átalakító? Lehet ezért nem működik teljes körűen?2017. dec. 25. 20:53
1/8 anonim válasza:
1993 óta 230 volt a hálózati áram, tehát nem tudom miféle "szákososról" beszélsz itt. Egyébként lehet. Ha nem működik akkor simán elromlott.
2/8 anonim válasza:
Hú, téged sem az eszedért szeretnek, a lakossági hálózat 230V :D
3/8 anonim válasza:
Nem kap áramot a gép. Nézesd meg egy szerelővel.
4/8 anonim válasza:
A jelzett varrógépet ugyan nem ismerem, de talán olyan, mint bármelyik villanyvarrógép. Tartozik hozzá egy elektromos kábel és egy lábkapcsoló (pedál). A kábel V alakú. A villás végek közül a dugvillásat a hálózati dugaljhoz, a kis hüvelyes csatlakozót a pedálhoz, a V közös pontjánál levő nagyobb lapos csatlakozót a varrógéphez kell csatlakoztatni. A (láb)pedál lenyomásakor a varrógép motorjának el kell indulnia. Ha mégsem, akkor meg kell keresni a hiba okát. Primitív hiba szokott lenni, ha a kábel valahol szakadt, sérült. stb.
5/8 Fantom83 válasza:
Én is kábel törésre gyanakszok,vagy kontakt hiba.
Gumi kesztyű fel,biztos ami biztos,és mozgasd át a kábelokat.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Még garanciás, most kaptam de az ünnepek alatt nem tudtam szervizest megkérdezni, Ha a pedált nyomom pörög a motor, de valószínűleg így tényleg valami hibája lehet!
2017. dec. 26. 12:32
7/8 anonim válasza:
ha garanciás, akkor annak illene mennie. Rendesen be van dugva minden csatlakozó? -nyomogasd őket még össze; kapcsoló nincs rajta?
8/8 A kérdező kommentje:
Bedugtam rendesen mindent, egy főkapcsoló van rajta, ha azt felkapcsolom a világítás működik. De már jeleztem a gyártónál a hibát. Köszönöm a választ!
2017. dec. 29. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!