Al-ko bks 3835 vagy mchulloch cs 340?
Melyik jobb gép a 2 közül?
KB. Ugyan olyan nagyok, de ti melyiket vennétek? Miért?
Anélkül hogy tudnám, milyen gépekről van szó (fűnyíró? kasza? láncfűrész? ...) egyértelműen mcculloch.
Amióta design váltás volt az alkonál (régi sárgáról szürkére), a minőségük is csapnivaló lett!
Van pár ősrégi sárga alko gépem, azok tényleg nagyon jók, de a szürkék közül nem sok érte meg a 3 szezonnál hosszabb használati időt.
A nyáron rendeltem interneten a Hecht honlapján egy 45-ös Hecht benzines fűrészt, nálam tökéletesen bevált, jó kis gép, teszi a dolgát, ahogy azt kell.
Csak annyi, hogy katalizátoros kipufogóval van ellátva, de lehet hozzá rendelni katalizátor nélkülit is, ha azt szeretnéd, hogy jobban kipörögjön és erősebb legyen.
Ettől eltekintve a legjobb gép a Hecht...
28.990.-ért vásároltam online.
Én speciel meg vagyok vele elégedve.
Mr Hecht... Ennyire nem megy, hogy itt reklámozod? :D
Nem érdekel! Lehet, hogy jó. Nem érdekel!
A 2 gép közül szeretnék választani. Ezért írtam ki a kérdést!
Hát az Al-Ko-nál mindenképpen többet ér a Hecht is.
Én is a McCulloch gépet ajánlanám. Természetesen nem a téli tüzelő összevágására való, azt nem sokáig bírja, hanem csak alkalmi használatra, kisebb ház körüli munkákra.
Mindhárom gépet Kínában gyártják egyébként, csak az egyiket a Husqvarna gyártatja, a másikat egy német, a harmadikat egy cseh cég.
"Mindhárom gépet Kínában gyártják egyébként"
Tudsz olyan márkát mondani amit nem ott gyártanak?
:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!