Hővédő fóliát a szobafalra? Működhet?
Az én szobám borzasztó hideg, északnyugati fekvésű, három oldala külső fal.
Jelenleg nincs pénzek szigetelésre, de befagy a...
Arra gondoltam izolációs takarót ragasztók a falakra, hátha segít.
Akkor már hungarocell lapot.
Pl amit mennyezetburkolónak árulnak.
De ha tényleg annyira hidegvan, akkor centikben gondolkodj.
Annak semmi értelme.
Nálam az egyik fal volt rettenetesen hideg.
Lehet olcsón kapni mennyezetre való hungarocell lapokat. Azokat ragasztottuk fel.
(4 pötty a sarkára, egy a közepére, és csak finoman odanyomod a falra.)
Olcsó, mutatós és szigetel is.
Nálunk bevált.
Nálam sem penészedett be, és már vagy 15 éve úgy van!
Ha nem a szobában főzöl, zuhanyzol, vagy teregetsz, azaz szobának használod a szobát, akkor nem penészedik be.
Ha szaktudással hungarocellt teszel fel s nyomsz rá lambériát, penészmentes s szép az eredmény, de kóklerkedve rábatol keményen.
Na, meg ezt ne most télen csináld...
Vidéken falvédőterítőket tettek egykor a hideg falakra s fűtöttek mellette ugye.
Panelben a költségmegosztás bevezetésével még a külső szigetelés mellett is be fog fagyni a valagad na, de ez más s hosszas kifejtés...szerezz be elektromos hősugárzót...
Bocsánat, hogy eltűntem.
Családi ház, majdnem fél méteres falakkal. Mindenhol jó meleg van a lakásban, kivéve az én szobámat, amit nem bírok kifűteni.
Tavasz végén tervezzük a szigetelést (és a szobába rakatunk cserépkályhát) addig kéne valami, mert befagy a fenekem.
Szóval valami gyors és átmeneti megoldás kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!