Fa keretes fűrészt szeretnék venni,500 és 800mm-eseket, hol érdemes próbálkoznom?
Figyelt kérdés
Webshopot nem találok.2017. dec. 4. 06:45
1/7 anonim válasza:
Miért kell fakeretes? Ingyen se kellene. Már inkább csak fémkeretest használnak. De mivel jó vagyok, lőttem neked egyet. Alant.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez se webshop és csak 1 méretet árulnak...
Ha értenél hozzá, tudnád, hogy vannak dolgok amiket fakeretessel lehet, fémmel meg nem.
2017. dec. 4. 07:51
3/7 A kérdező kommentje:
Oh most látom ott van alatta a 800as is jólvan :)
2017. dec. 4. 07:52
4/7 A kérdező kommentje:
Azért még érdekelnének válaszok, főleg székesfehérvár vonzáskörzetében
2017. dec. 4. 09:48
5/7 anonim válasza:
csak a heti bolhapiacon. Idősebbeknek a sufnijában van néhány fakeretes fűrész(is)
szóval a használtcikk piacon keressgélj. Találsz, az biztos.
Weben felesleges keresni.
6/7 anonim válasza:
Asztalos fakeretes fűrész gógli első találat, webshop.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen István, tudom, létezik google... nagyon ügyes vagy, hogy te is tudod használni, de a 8-9000ft-s fakeretes noname fűrésszel nem vagyok kisegítve... nyílván ha meglennék elégedve a google találatokkal, nem írnék ki egy kérdést.
2017. dec. 4. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!