Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért alulról kezd forrosodni...

Miért alulról kezd forrosodni a radiátor? Nem felülről kéne beérkeznie a meleg víznek? Nekem ugy tűnik a visszatérő kezd melegedni előbb.

Figyelt kérdés
Ez azt jelentené hogy fordítva van bekötve?kondenzációs kazán.meleg minden radiátor kivéve egy csak felül forró és persze az a hálóban.légtelítőn csak víz jön.a többi forró mindenhol
2017. nov. 25. 14:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem csak egy,egyröl tudram mert azon vettem észre,de azota asszonyt felhivtam és elmondása szerint az összesnél alulról kezd el melegedni a cső
2017. nov. 25. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor mint írtam fel kell cserélni az előremenő és visszatérő ágat
2017. nov. 25. 18:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Gondolom a T osztónál..ahogy lemegy a dupla cső a cirkó aljánál a padlóig és onnan ágazik el a falban.tehát ezt a részt szétbarbarmolják ujra :D remek.köszönöm szépen
2017. nov. 25. 19:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Az biztos ha visszajön a szerelő egy fillért ne adj neki. Csinálja meg garanciába. Nekem nagyjából működött észre sem vettem hogy egy radiátorom fordítva lett bekötve. Igaz ekkor nem is laktam benne csak fűtögettem télen ne hogy elfaggyon a rendszer. Majd átalakíttattam mert csak egy vegyes volt berakva. Mellé lett egy puffer és egy gázkazán is. Át lett alakítva ezután már nem melegedett egy radiátor. Az átalakítást már másik szerelő csinálta. Kétszer jött vissza. Egyszer kicserélte a csapot mert csöpögött gondoltuk rossz. Este volt mondta próbáljam. Elment. Persze nem volt jó. Erre átkötötte keresztbe addig egy oldalon volt a bemenő és visszatérő is. Ekkor nem voltam itthon. Kicsit javult a helyzet de nem lett jó. Elmet 18000 volt a beavatkozás a csappal együtt. Végül magam jöttem rá hogy fordítva van bekötve az az egy radiátor. Végül én fordítottam meg a rákötést.
2017. nov. 25. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy szóltam neki hogy megoldottam. Azért illett volna a munkadíjat visszaadni amit az utolsó javításkor kért. Vagy legalább felajánlani. De hát ilyenek max a mesékben történnek.
2017. nov. 25. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!