Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Üdv. Panelben Miért Nem Meleg...

Üdv. Panelben Miért Nem Meleg A Fürdőszobai Radiátor?

Figyelt kérdés
minden más szobában meleg a fürdőszobai törülköző száritos radiátor nem pedig a mellete lévő csővek azok melegek.Már legtelenitettem csipolt is megvan nyitva nincs elzárva aztan már untam és a légtelenitőnél már nem levegő hanem víz jött engedtem a vízet ott álltam egy vödörrel na ugy már kezdet langyosodni szoval szívta be a melleg vizet de ahogy abba agytam vissza elzártam újra hideg és nem füt mit tegyek?

2017. okt. 29. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha van elzáró, lehet, hogy be van rohadva és nem nyit ki a szelep. Próbáld meg rendesen megmozgatni.
2017. okt. 29. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nemrég szerelték fel, akkor az alsó csatlakozásnál is lehet hogy raktak szelepet amit csavarhúzóval kell kinyitni. Ezt azért rakják fel hogy ne kelljen az egész házban leengedni a fűtésrendszert egy radiátorcseréhez.
2017. okt. 30. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!