Az albérletem tulajdonosa nem szólt, hogy a fürdőszobai radiátor nem szabályozható. Most nyeljem be az így generálódó felesleges fűtésköltségeket?
Figyelt kérdés
Májusban költöztem be és most elindult a fűtés, ezért vettem észre és kérdeztem rá, mert feleslegesen megy. Írta, hogy nem lehet szabályozni, cserélni kellene nyáron, de eddig nem szólt erről. Sőt amikor felhívtam a figyelmét júliusban, hogy hirdetik a házban a radiátorcsere lehetőségét, írta is, hogy nem akar cserélni.2017. szept. 30. 09:35
1/5 anonim válasza:
Megszoksz vagy megszöksz. Nálunk sem szabályozható, csak teljesen kizárható. Nem gondolom, hogy ez akkora költségekkel járna, hogy emiatt megérné új albit keresni, költözni...
Számold ki hány légköbméter a fürdő és annak kb. mennyibe kerül a fűtése, illetve mennyibe kerülne ha felére csavarhatnád.
Ha neked megéri, akkor keress másikat és menj.
2/5 anonim válasza:
Mondjuk azt az egyet amiről tudta hogy rossz lecserélhette volna...
4/5 anonim válasza:
A fürdőkben szinte mindenhol folyamatos a fűtés.
Akkor háboroghatnál ha nem lenne egyátalán fűtés,és fürdésnél jégcsapok lógnának rólad .
Albérletben a bérlő parancsol .Nem kötelező itt laknod,ahogy már írták .
5/5 anonim válasza:
Kb 3-400 Ft-ot spórolnál havonta, ha elzárnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!