Einhell fúró-csavarozóról vélemények?
Figyelt kérdés
ezt a fúró-csavarozót szeretném karácsonyra venni ajándékba. Forgatónyomaték és a fordulatszám alapján szerintem nem lehet olyan rossz, de sokszor látom azt h mindent csak einhellt-ne. Miért?
2017. nov. 22. 16:04
1/5 bamboochatheone válasza:
Ha jót akarsz akkor péntek reggel beállsz valamelyik LIDL bejáratához és nyitás után rögtön veszel egy ilyet: [link]
Ennyiért tényleg rablás a te javadra. :)
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz...én péntek reggel fél hét előtt ott leszek az egyik szegedi előtt.
3/5 Fantom83 válasza:
Én múlt héten kedden rendeltem Einhell 12V-os csavarozót,még nem ért ide.
Holnap lehet vissza mondom a rendelést,és beállok a Lidi ajtajába Blek Frídé-koz,és megveszem 9 ezerért a képen látott akksis fúrót!
4/5 anonim válasza:
Azért ne mert bár állítólag német, mégis elég gagyi. A lidlis gépből 2db-ot vehetsz. Nekem van egy elég jó. Ráadásul 13mm-es tokmányal akusfúró nagyon ritka. Van AEG gépem is, de az drága, és a lidlis majdnem azt tudja. Enyiért ingyért is van. 3 év garival szemben az einhell 1+1 évével.
5/5 anonim válasza:
Pénteken lesz a Praktikerben is Black Friday, Black and Decker cuccok elég jó árban lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!