Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A car polishing paste, az...

A car polishing paste, az micsoda és mit csinál pontosan? Hol lehet ilyent beszerezni?

2017. nov. 12. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
"mit csinál pontosan?" Egészen PONTOSAN: SEMMIT. Csak ugy elvan a kis edénykéjében. Nagyon meglepö lenne ha pl. énekelgetne, de ne félj nem csinál még ilyent sem.
2017. nov. 12. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Az autópolirozó paszták nagyon kis szemcseméretű csiszolóanyagot tartalmaznak. Gyakran töltőanyagként viaszt. A szinezettek azonos színű fényezéshez alkalmassak, a jobb töltő és fedőképességük miatt.

Autós boltokban, festékboltokban, barkács és nagy áruházak autós részlegein kaphatók. A legjobb minőségűeket kifejezetten autófényező szaküzletekben lehet beszerezni.

De ha csak kevés kell, akkor egy sörrell kopogtass be egy fényezőműhelybe vagy egy autó kozmetikába. Biztos fognak neked adni.

2017. nov. 13. 08:29
 3/4 A kérdező kommentje:
sokáig eláll egy ilyen? mekkora legkisebb kiszerelésben árulják?
2017. nov. 13. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Eláll.

Én huszonéves koromban kaptam Sonax márkájú,300 ml-s polírpasztát a szomszéd szerelőtől.

Még mindig van az alján,és jó,mert a tavasszal políroztam vele a motoromon egy részt.

Nemsokára 55 leszek.

Régebben a mobiltelefonok átlátszó műanyagjáról én is ezzel políroztam le a karcokat.

2017. nov. 13. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!