Ilyet szerelt mán valaki? webaruhaz. Kulcs-soft.hu/? Id=4b50cea604e24297934e98b4ab1014e3&p=termeklap&tkod=2397
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy a érintkezőknél felülről kell beleszerelni, a csavar meg szemben van a kábellel igy a kábelt megkell törni, úgy meg nemmegy rá a teteje.2017. okt. 31. 14:16
2/9 A kérdező kommentje:
Igynézki. sajnos csak igy lehet mert ahova a kábelt kötöm ott nincs menet, igy viszont a fekete műanyag tető nem megy rá
2017. okt. 31. 14:44
3/9 bamboochatheone válasza:
Hú ezen semmi nem látszik. Egy jobb képet tudnál linkelni?
4/9 Szirty válasza:
Dehogy nem látszik. A szőnyeg mintázata elég jól kivehető...
5/9 A kérdező kommentje:
Szóval igy nézki elég fura, a csavarhelyére lenne logikusabb a kábelt kötni, és a kábel helyére a csavarral lezárni, úgy nem lehet mert a csavar jelenlegi helyén van a menet. ezzel a bekötési módszerrel meg nem lehet rápattintani a fekete műanyag burkolatot, mert nem engedi az mt kábel....
2017. nov. 2. 13:59
6/9 anonim válasza:
Hasonlóval találkoztam már, de nekem volt olyan szerencsém, hogy egy fogóval el tudtam forgatni 90fokkal a dugvilla érintkező csapját! Így középtől kifelé bedugható volt a vezeték a lyukba!
7/9 anonim válasza:
Ha másképp nem megy: csavart ki, vezeték a helyére dugva, aztán vagy préselés vagy forrasztás.
8/9 Szirty válasza:
Egyszer egy ehhez hasonló gyakorlati problémával sikertelenül küzdve felcsattantam, hogy "hogy a p...a lehet ilyet tervezni?"
Kollégám azonnal rávágta: "Friss mérnöki diplomával"
...és valóban
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Elég idétlen kivitelezés az tény :D
2017. nov. 3. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!