Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ágynyikorgás megszüntetése?...

Ágynyikorgás megszüntetése? Hogyan?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja vásároltunk egy szivacsos franciaágyat... de veszettül nyikorog. Már ülni nem lehet rajta...

Mi a francot csináljak vele? Elég borsos ára volt. Amúgy marha kényelmes, nagyon jókat aludnék rajta, ha nem kelnék fel a nyikorgásra..

(Elvileg ez a szivacsos - kemény... és a rugós ami puhább felületű.. legalábbis a boltban ezt mondták)

Az ágyneműtartóban kevés cucc van, de gondolom ez nem befolyásolja.

Nem is szoktam nyitogatni.. esetleg ha a rugót bekenném valamivel segítene? Kezdek megőrülni, mert egyre rosszabb.

2017. okt. 28. 00:25
 1/7 anonim ***** válasza:

"Elég borsos ára volt."

Reklamálni kellene az eladónál hogy olyat adjanak aminek ára és minősége egyenes és nem pedig fordított arányban van egymással.

2017. okt. 28. 01:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Hiába reklamálok úgy sem érdekli őket... ez már az én bajom..
2017. okt. 28. 02:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Add el, vegyél fém vagy fa keretes ágyat és memoriahabos matracot. Sokkal jobb, mint a rugós ágy.

Ha a kárpitozott franciaágyad van, akkor nem tudsz mit csinálni vele. A rugók közé szokás szivacs csíkokat tenni, hogy minimálisan nyikorogjon. Ezt csak kárpitos tudja megcsinálni.

2017. okt. 28. 06:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Hol nyikorog? A keret? Vagy a rugó környéke? Lehet, hogy valami csavar nincs rendesen meghúzva, és ahogy mozog, nyikorog. Át kell nézni. Ha megvan a nyikorgás helye, meg kell húzni a csavarokat, továbbá szappannal vagy hintőporral lehet csökkenteni a súrlódást, az segíteni szokott.
2017. okt. 28. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgyse érdekli őket... legalább próbáld meg.
2017. okt. 28. 12:11
 6/7 TappancsMancs ***** válasza:
Garancia? Jótállás?
2017. okt. 28. 20:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Konkrétan az egész ágy nyikorog, az egész fekvőfelület.. főleg a bal oldala, még jó, hogy én a jobb oldalán alszom, max középen...

Nyikorgásra nincs garancia, már beszéltünk a bolttal.

[link] - Valami ilyesmi ágy.. nem tudom a pontos nevét, ezért nem tudtam azt belinkelni.

2017. okt. 29. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!